Misteriosul OZN triunghiular – pentru a treia oara deasupra Regatului Unit

19 11. 2010, 13:13

Cea mai recenta aparitie a bizarului obiect zburator a avut loc duminica, in jurul orei 22:15, deasupra orasului britanic Tipton. Conform localnicilor, fenomenul nu este izolat, un obiect cu aceleasi semnalmente fiind observat, in mod repetat deasupra aceleiasi regiuni geografice, in 2007 si in 2008.



Conform declaratiilor martorilor oculari, dintr-o data pe cer au devenit vizibile trei puncte luminoase dispuse in forma triunghiulara, care se deplasau la unison si cu viteza foarte mare. Dupa un timp, intregul obiect de care erau atasate a putut fi observat. Din marturii reiese ca OZN-ul avea de aproximativ patru ori dimensiunea unui avion comercial de pasageri.

O fotografie facuta in anul 2007 probabil aceluiasi vehicul zburator este considerata astazi drept una dintre cele mai convingatoare dovezi existente in Marea Britanie privitoare la OZN-uri si extraterestri.

CITESTE TOTUL DESPRE FENOMENUL OZN SI EXTRATERESTRI SI CASTIGA UN SUPERLAPTOP ALIENWARE IN NOUL MARATON DESCOPERA EXTRATERESTRI DINTRE NOI!

Sursa: Dailymail

Descopera lumea in care traiesti: