Prima pagină D:News

Recuperatorul de avioane

11.28.2010 | ● Vizualizări: 462
Recuperatorul de avioane     Recuperatorul de avioane, Nick Popovitch, Discovery Channel, avioane, dolari + zoom
Galerie foto (2)

Descoperă cum pot fi recuperate avioane de milioane de dolari din mâinile prădătorilor într-un nou program pe Discovery Channel care va avea premiera: miercuri, 15 decembrie, la ora 22.00.

Începând cu 15 decembrie, Discovery Channel te invită să-iurmăreşti pe Nick Popovitch şi echipa sa de specialişti în misiunispeciale de recuperare ale unor avioane în valoare de milioane dedolari. Programul îl prezintă pe cel mai bun specialist la care arputea apela o bancă, spre exemplu, care vrea să-şi recuperezeavionul Gulgstream II de la o armată de rebeli columbieni. Ocombinaţie unică între un agent FBI, un expert în escrocherii şi unspărgător, Nick este mereu gata de acţiune, recuperând avioaneascunse în hăţişurile junglei de proprietari de pământuri corupţidin Columbia, Mexic şi Brazilia sau "preia" avioane de la companiide renume precum Southwest sau American Airlines. În aceastăbranşă, el este cel mai bun dintre cei mai buni.

In primul episod, Nick Popovich şi echipa lui de experţiurmăresc avioane în valoare de mai multe milioane de dolari, aflateîn baze aeriene de pe întreg teritoriul SUA, pentru a le recupera.Având "spioni" pe teren şi piloţi-recuperatori în carlingă, echipapune totul la bătaie pentru a returna aceste avioane de luxproprietarilor lor de drept.