Prima pagină D:News

Recuperatorul de avioane

Redactia Descopera.ro | 11.28.2010 | ● Vizualizări: 543
Recuperatorul de avioane     Recuperatorul de avioane, Nick Popovitch, Discovery Channel, avioane, dolari + zoom
Galerie foto (2)

Descoperă cum pot fi recuperate avioane de milioane de dolari din mâinile prădătorilor într-un nou program pe Discovery Channel care va avea premiera: miercuri, 15 decembrie, la ora 22.00.

Începând cu 15 decembrie, Discovery Channel te invită să-i urmăreşti pe Nick Popovitch şi echipa sa de specialişti în misiuni speciale de recuperare ale unor avioane în valoare de milioane de dolari. Programul îl prezintă pe cel mai bun specialist la care ar putea apela o bancă, spre exemplu, care vrea să-şi recupereze avionul Gulgstream II de la o armată de rebeli columbieni. O combinaţie unică între un agent FBI, un expert în escrocherii şi un spărgător, Nick este mereu gata de acţiune, recuperând avioane ascunse în hăţişurile junglei de proprietari de pământuri corupţi din Columbia, Mexic şi Brazilia sau "preia" avioane de la companii de renume precum Southwest sau American Airlines. În această branşă, el este cel mai bun dintre cei mai buni.

In primul episod, Nick Popovich şi echipa lui de experţi urmăresc avioane în valoare de mai multe milioane de dolari, aflate în baze aeriene de pe întreg teritoriul SUA, pentru a le recupera. Având "spioni" pe teren şi piloţi-recuperatori în carlingă, echipa pune totul la bătaie pentru a returna aceste avioane de lux proprietarilor lor de drept.