Prima pagină D:News

Un Muhammad Ali realizat din saci de box (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 03.12.2011 | ● Vizualizări: 78
Un Muhammad Ali realizat din saci de box (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un artist american a alcătuit cu siguranţă cel mai neobşinuit portret care i s-a făcut vreodată marelui boxeur. Înteregul ansablu a fost denumit ”reALIze”, şi este compus în întregime din saci mici de box înşiraţi pe cabluri de oţel.

Pentru realizarea uriaşului portret omagial, artistul Michael Kalish a avut nevoie de 1.300 de saci de viteza pentru box, cunoscuţi în limbaj specific sub numele de "pere", peste 8 kilometri de cabluri de oţel şi 3 kilometri de ţevi de aluminiu.

Opera finală are înălţimea de peste 7 metri, iar sacii de viteză au fost aranjaţi magistral, astfel încăt să reproducă fidel trăsăturile faciale ale lui Muhammad Ali, considerat de mulţi cunoscători în ale boxului, ca fiind cel mai mare boxeur din istoria recentă a Nobilei Arte.

Ansamblul "reALIze va fi inaugurat într-o ceremonie care va avea loc pe data de 25 martie în Los Angeles. Fanii boxului precum şi artişti de pretutindeni vor avea ocazia să admire creaţia lui Michael Kalish la Nokia Plaza, pâna pe data de 9 aprilie a anului curent, cu menţiunea că vizitatorilor le este interzis să lovească în sacii respectivi.

Sursa: AOLNews

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI