De fiecare dată când ne aflăm în faţa unui public, discursul nostru capătă expresie verbală, gestuală şi emoţională. Educarea acestor canale de emisie a argumentelor defineşte stilul fiecărui orator.
Atelierul de dezvoltare a însuşirilor de bun orator ofera participanţilor exersarea formelor de discurs, în formatele celebre de dezbatere publică. Obişnuieşte cursanţii să se menţină permanent în contact cu cele mai recente informaţii din sfera economică-socială-politică şi le oferă posibilitatea de a-şi exersa ascultarea activă şi gândirea critică, ce mijlocesc perfect rezolvarea exhaustivă a problemelor ivite în aceste medii de modulare a existenţei.
Pe parcursul sesiunilor de retorică, veţi învăţa să urmăriţi evoluţia persuasiunii prin selectarea termenilor-cheie, cât si gestionarea factorilor emoţionali în dorinţa de a defini stilul personal al oratorului. Structura sistemului de argumentare vizează valoarea logică a dovezilor prezentate, cât şi spiritul analitic al oratorului.
Exerciţiile practice vă vor pune în ipostaza de a descoperi mecanismele gestionarii resurselor individuale folosite in timpul susţinerii discursului. Lucrul în echipa va oferi sprijinul şi provocarea de care aveţi nevoie pentru a putea controla nivelul de stres.
Detalii despre temele abordate în cursul celor 4 întâlniri găsiţi aici.
Lector: Ana-Maria Karina Nagy
Data începerii: 6 septembrie 2011
Ora curs: 19:00
Număr ateliere: 4
Frecvenţa: săptămânal
Cost: 200 RON
Cost studenţi: 150 RON
Locaţie: Fundaţie
Număr maxim persoane: 15