Home » D:News » Calatoria Virtuala si-a desemnat al treilea castigator. Mai sunt doua saptamani de concurs!

Calatoria Virtuala si-a desemnat al treilea castigator. Mai sunt doua saptamani de concurs!

Publicat: 23.08.2011
Calatoria Virtuala si-a desemnat al treilea castigator. Mai sunt doua saptamani de concurs!
Cristina Elena Ilie este castigatoarea celei de-a treia saptamani a competitiei Calatoria Virtuala Descopera Travel. Ea va fi cea care va alege destinatia catre care va zbura folosind cele 2 vouchere Wizz Air in valoare de cate 250 Euro.

Intra si tu in cel mai interactiv joc de travel din Romania daca vrei ca saptamana viitoare sa fii chiar tu norocosul explorator care castiga premiile saptamanale!

Mai ai la dispozitie 2 saptamani in care poti porni in expeditie si intra in cursa pentru o croaziera de 7 zile pentru 2 persoane pe Mediterana de Vest si pentru premiile saptamanale.

Tot ce trebuie sa faci e sa-ti alegi un nume de explorator, sa iti pregatesti uneltele si sa descoperi secretele a 5 porturi la marea Mediterana. Poti gasi in joc comori si capcane sau te poti confrunta cu ceilalti jucatori pentru a castiga mai multi bani in bugetul expeditiei.

In plus, iti poti testa cunostintele de cultura generala jucand Trivia sau poti impartasi experientele tale din vacanta in sectiunea Calatoriile mele.

Ce mai astepti?

Click aici pentru a intra in joc si a deveni explorator!

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase