IMAGINILE INDECENTE cu Eva Braun nud, din vremea când era amanta lui Hitler, au fost făcute publice

02 12. 2016, 00:00

Imaginile în care Eva Braun pare că îşi arată formele lângă un lac din Alpi oferă o imagine despre viaţa sexuală a lui Adolf Hitler.

Într-o imagine, aceasta este surprinsă cu mâinile la ceafă şi cu pieptul înainte, iar în a doua este prezentată aplecată pentru ca fotograful să-i poată suprinde formele. Pe spatele imaginilor este scris ,,Pe plaja lacului Wolfgang, august 1943”.

Pe o altă imagine este scris ,,Eva Braun,” precum şi ,, O zi frumoasă pe lacul Black”.

Colecţionarul Bernard S. (30 ani) a adus imaginile de la un vânzător de antichităţi, Stefan Kreuzmayt, din Salzburg. Acesta a declarat: ,,O femeie a venit în magazinul meu acum 9 ani. Aceasta avea o cutie întreagă cu poze ale ei. Însă, în două imagini era prezentă Eva Braun”. A cumpărat întreaga cutie şi nu a mai văzut-o pe femeie nicioadată.

Braun a fost amanta lui Hitler până la căsătoria cu acesta, din buncărul care le-a devenit mormânt, în Berlin, atunci când s-au sinucis, în 1945.

Sursa: Express

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O nouă analiză ADN dezvăluie că Eva Braun, soţia lui Adolf Hitler, avea origini evreieşti
Astăzi se împlinesc 71 de ani de când Hitler o lua de soţie pe Eva Braun, în buncărul în care aveau să se sinucidă a doua zi
Ultimele ordine date de Adolf Hitler. Ce cuprinde testamentul celui mai temut lider politic al tuturor timpurilor – VIDEO
Imaginea pe care Hitler a interzis-o pentru că îl înfăţişa într-o ipostază „sub demnitatea umană” – FOTO