În Pădurea Baciu, printre cele mai înfricoşătoare locuri din lume, au loc fenomene care nici astăzi nu pot fi explicate de specialişti

16 10. 2017, 09:00

This browser does not support the video element.

Este considerat unul dintre cele mai intense locuri cu privire la activităţi paranormale, de la apariţii de fantome, OZN-uri, alte fenomene misterioase şi chiar înfăţişarea stranie a pădurii care stârneşte imaginaţia multor străini, scrie TopBuzz.

Numită şi Triunghiul Bermudelor din România, pădurea a luat numele de Hoia Baciu după ciobanul care şi-a pierdut 200 de oi în acest loc.

Copacii bizari din imaginea de mai jos sunt consideraţi sufletele celor omorâţi în pădure. Se spune că la miezul nopţii o pereche de ochi verzi se deschid şi apare o ceaţă foarte deasă.

Credit: TopBuzz

Alte activităţi paranormale sunt concentrate într-o zonă din pădure unde vegetaţia a murit. În acest loc, în anii ’60, biologul Alexandru Sift a fotografiat ceea ce credea a fi OZN-uri. De atunci, zvonurile despre fenomenele paranormale din pădure s-au înmulţit şi au ajuns în atenţia publicului larg.

De asemenea, în cele mai întunecate zone din pădure apar fascicule de lumină. Sift a explorat fenomenul, menţionând că ştiinţa nu îl poate explica, ceea ce este desigur şi aspectul cel mai interesant al Pădurii Hoia-Baciu: oamenii de ştiinţă nu pot aduce dovezi care să facă înţelese diversitatea de fenomene care au loc.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ce se află în pădurea Baciu? Primul film despre fenomenele paranormale din pădurea bântuită din România – VIDEO

Ce se afla in padurea Baciu?

Top 18 cele mai înfricoşătoare locuri din lume conform 9GAG. O zonă din România se află pe primul loc

Ce se întâmplă în noaptea de Sânziene? Tot ce trebuie să ştii despre sărbătoarea Sânzienelor