Prima pagină Lumea digitala

În viitor, ne va fi mult mai uşor să printăm fotografii. Invenţia-minune care va revoluţiona industria smartphone-urilor - FOTO+VIDEO

Alin Motogna 02.13.2016 | ● Vizualizări: 2796
Sursa: boredpanda.com/Foto:prynt.co     + zoom
Galerie foto (4)

Device-ul este disponibil la preţul de 150 de dolari

Principala problemă a epocii fotografiilor digitale este faptul că, cu cât captăm mai multe imagini, cu atât este mai puţin probabil că le vom printa. Compania franceză Prynt a venit cu soluţia.

Foto: boredpanda.com/prynt.coEhipa coordonată de Clément Perrot şi David Zhang a creat un dispozitiv, pe care utilizatorii anumitor mărci de smartphone le pot ataşa telefonului lor, pentru a printa fotografii. Este vorba de modelele iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, Samsung Galaxy S5 şi Samsung Galaxy S4.

Foto: boredpanda.com/prynt.co

Device-ul, disponibil la preţul de 150 de dolari, poate printa imagini fără a folosi tuş, ci doar benzi de zinc (50 de benzi = 25 de dolari). Mai mult decât atât, cu ajutorul aplicaţiei Prynt, fiecare poză făcută poate fi integrată în videoclipuri.

Foto: boredpanda.com/prynt.co

"În ziua de astăzi, oamenii fac mii de poze cu smartphone-urile lor, dar nu mai le revăd, pentru a-şi aminti de momentul pe care l-au imortalizat. Prin urmare, am hotărât să creăm un dispozitiv care le va permite utilizatorilor de telefoane inteligente să împărtăşească bucuria de a privi fotografii împreună cu familia şi prietenii lor", a declarat Clément Perrot, unul dintre fondatorii startup-ului francez.

Sursa: boredpanda.com

Vă mai recomandăm şi: Tehnologia care face telefoanele să se încarce singure

                                        A fost inaugurat primul MUZEU SUBACVATIC din Europa - FOTO+VIDEO

                                      DESCOPERIREA uimitoare la Stonehenge care contrazice toate cercetările anterioare. Ce s-a întâmplat cu aceste femei în urmă cu 5000 de ani - FOTO

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI