Home » Lumea digitală » Lenjeria intimă care îi ajută pe bărbaţi. Boxerii ţesuţi cu argint luptă cu impulsurile de radiaţii de la telefoanele mobile – VIDEO

Lenjeria intimă care îi ajută pe bărbaţi. Boxerii ţesuţi cu argint luptă cu impulsurile de radiaţii de la telefoanele mobile – VIDEO

Lenjeria intimă care îi ajută pe bărbaţi. Boxerii ţesuţi cu argint luptă cu impulsurile de radiaţii de la telefoanele mobile – VIDEO
Publicat: 08.03.2016
Cercetătorii au inventat o formă mai deosebită de protecţie, care se numeşte "Crown Jewels Underwear".
Recent, un studiu a demonstrat că radiaţiile electromagnetice emise de telefoanele mobile ar putea reduce numărul de spermatozoizi la un bărbat, fapt care ar diminua fertilitatea acestuia.
 
Boxerii care au un preţ de 30 de euro sunt parţial ţesuţi din fire de argint care au menirea de a combate impulsurile de radiaţii ale dispozitivelor mobile. 
 
Inventatorii sunt patru absolvenţi ai Şcolii de Business din Munchen: Peer-Boy Matthiesen, Daniel Herter, Nick Piepenburg şi Berno Delius.
 
„Vânzările iniţiale au fost încurajatoare, suficient ca să ne stimuleze să continuăm. Este un proiect din inimă”, a declarat Nick Piepenburg.
 
Inventatorii au descris propriul produs ca fiind delicat pe piele, oferind în acelaşi timp „un anumit grad” de protecţie. Toţi cei patru studenţi afirmă că poartă boxeri anti-radiaţie sub pantaloni.
 
„Avantajul argintului e că este fin pe piele şi oferă un anumit grad de protecţie împotriva radiaţiilor”, a declarat la rânduş său Peter Pau, profesor de Tehnologie a microundelor de înaltă frecvenţă.
 
 
Sursa: Mail Online
 
Vă recomandăm şi aceste articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase