Home » Lumea digitală » Avioanele de linie vor fi dotate cu ecrane gigant. Care este rolul lor

Avioanele de linie vor fi dotate cu ecrane gigant. Care este rolul lor

Avioanele de linie vor fi dotate cu ecrane gigant. Care este rolul lor
Publicat: 07.04.2016
Ecranul cu diagonală 21.3” este rotit în poziţie verticală pentru a încăpea pe spătarul scaunului din faţă, folosind la maximum spaţiul disponibil pentru instalare.

Botezat Thales Digital Sky, noul sistem multimedia va oferi fiecărui pasager al zborurilor de linie propriul ecran interactiv, suficient de mare pentru a putea urmări confortabil filmele preferate, sau pentru a citi reviste în format electronic, potrivit Go4it.

Ecranul cu diagonală 21.3” este rotit în poziţie verticală pentru a încăpea pe spătarul scaunului din faţă, folosind la maximum spaţiul disponibil pentru instalare. Desigur, în acest mod nu se va putea urmări conţinut video în cele mai bune condiţii cu putinţă, însă paginile web şi prezentările cu obiective de vizitat în destinaţia de vacanţă vor fi mult mai uşor de parcurs decât pe ecranul înghesuit oferit pe dispozitivele actuale.

Producătorul nu a detaliat specificaţiile exacte şi nici care ar putea fi companiile aeriene interesate de adoptarea noului sistem multimedia. Cert este că un eventual upgrade adus avioanelor existente poate fi destul de costisitor, pe lângă modificarea scaunelor fiind necesară o serie întreagă de ajustări la nivelul instalaţiei electrice şi teste complexe care să ateste că modificările făcute nu prezintă risc pentru siguranţa zborurilor, mai spune Go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase