Home » Lumea digitală » S-a lansat noul smartphone Galaxy S8, care sunt caracteristicile tehnice, accesoriile şi preţul

S-a lansat noul smartphone Galaxy S8, care sunt caracteristicile tehnice, accesoriile şi preţul

S-a lansat noul smartphone Galaxy S8, care sunt caracteristicile tehnice, accesoriile şi preţul
Publicat: 29.03.2017
Galaxy S8, noul smartphone vârf de gamă de la Samsung, a fost lansat în această seară
Galaxy S8 va fi mai mult ca sigur cel mai performant smartphone în momentul debutului pe piaţă. Samsung este prima companie care va avea un smartphone bazat pe noul chipset de top Snapdragon 835, scrie go4it.
Qualcomm a apelat la fabricile Samsung care pot produce chipset-uri pe arhitectură de 10nm, iar în schimb, Samsung beneficiază de o perioadă de exclusivitate pentru acest model. În anumite regiuni însă, Samsung va oferi Galaxy S8 echipat cu un chipset proprietar, Exynos 8895, care în primele teste pare să fie chiar mai puternic decât modelul Snapdragon. Istoric, versiunea cu Exynos a telefoanelor Samsung se comercializează în România în mod exclusiv.

Restul componentelor nu par să fie atât de ieşite din comun pentru un smartphone de top. Samsung a ales o configuraţie cu 4 GB memorie RAM, 64 sau 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto „dual pixel” de 12 megapixeli cu stabilizaare optică cu filmare în 4K la 60 de cadre pe secundă şi un acumulator de 3.000 mAh pentru varianta „mică”, cu display de 5,8 inchi, sau de 3.500 mAh pentru S8+ cu display de 6,2 inchi.
 
Citeşte continuarea în go4it
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase