Home » Lumea digitală » Un inginer susţine că ar fi ”extrem de simplu” să aibă un copil cu robotul său sexual

Un inginer susţine că ar fi ”extrem de simplu” să aibă un copil cu robotul său sexual

Un inginer susţine că ar fi ”extrem de simplu” să aibă un copil cu robotul său sexual
Publicat: 28.10.2017
Un creator de roboţi sexuali susţine că în viitor va putea avea un copil cu propria sa iubită robot.

Sergi Santos, un inginer în electronice şi expert în inteligenţă artificială, crede de asemenea că este doar o chestiune de timp până când maşinăriile vor efectua muncile oamenilor şi se vor ”căsători” cu familiile lor umane, notează Independent.

Spaniolul a declarat că ar fi încântat să aibă un copil cu partenera sa robot şi că acest proces ar fi ”extrem de simplu”. ”A-şi programa robotul prin intermediul unui genom pentru ca el sau ea să aibă valori morale, conceptul de frumos, cel de justiţie, toate valorile pe care le are şi un om,” spune el. ”Să creez un copil cu ajutorul acestui robot ar fi extrem de simplu. Ar fi necesar un algoritm a ceea ce cred eu personal despre concepte pe care l-aş contopi cu ceea ce ea crede şi apoi l-aş printa cu ajutorul unei imprimante 3D,” adaugă el. 

Santos a fost căsătorit cu o femeie reală pentru 16 ani, însă Maritsa Kissamitaky nu avea nicio problemă cu relaţia secundară pe care soţul său o avea, de asemenea l-a ajutat să dezvolte prototipurile roboţilor

Proiectantul a declarat că relaţiile intime regulate cu robotul său, pe care l-a denumit ”Samantha,” i-au îmbunătăţit viaţa sexuală cu soţia sa reală. El susţine că droidul său are abilitatea de a crea legături emoţionale şi poate produce sunete ”reale” ale unui orgasm.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase