Home » Lumea digitală » Este posibil ca Apple să lanseze un nou iPhone în prima parte a anului 2018

Este posibil ca Apple să lanseze un nou iPhone în prima parte a anului 2018

Este posibil ca Apple să lanseze un nou iPhone în prima parte a anului 2018
Publicat: 24.11.2017
Apple produce unele dintre cele mai scumpe smartphone-uri de pe piaţă, însă mulţi adepţi ai sistemului de operare iOS optează pentru modelul de intrare în gamă, iPhone SE, care, din păcate, nu primeşte actualizări hardware foarte dese.

Este posibil însă ca în 2018 să vedem un nou model de iPhone cu ecran mic, cu hardware adus la zi, însă informaţiile disponibile în acest moment sugerează că designul nu va fi foarte mult schimbat.

Noul iPhone SE2 ar putea fi lansat în prima parte a anului 2018, la doi ani distanţă de lansarea modelului original. În ciuda faptului că am primit între timp trei noi generaţii de iPhone-uri high-end sub forma iPhone 7, 8 şi X, Apple a decis să păstreze iPhone SE neschimbat până în prezent. Acesta era oricum bazat pe designul modelului iPhone 5S, lansat în 2013, care la rândul său beneficia de un design similar cu cel al lui iPhone 5 din 2012.

Se pare că designul „clasic” cu ecran de 4” şi construcţie metalică cu laterale drepte va fi păstrat şi pe iPhone SE2, în ciuda faptului că anul viitor se împlinesc 6 ani de la debutul primului model care beneficia de acest design. 

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase