Home » Lumea digitală » Inbox by Gmail nu va mai exista începând de anul viitor

Inbox by Gmail nu va mai exista începând de anul viitor

Inbox by Gmail nu va mai exista începând de anul viitor
Publicat: 16.09.2018
Pornit ca o aplicaţie experimentală, alternativă şi posibil înlocuitor pentru clientul Gmail obişnuit, Google Inbox a fost ajuns din urmă la partea de funcţionalitate, actualizări succesive transformând aplicaţia Gmail într-o soluţie cel puţin la fel de bună.
Rămas cu două aplicaţii care se concurează una pe cealaltă, Google a luat decizia să renunţe la una din ele. Deloc surprinzător, perdantul este Inbox by Gmail, o aplicaţie promiţătoare dar care nu a reuşit niciodată să se apropie de popularitatea clientului Gmail obişnuit.
 
Prevestită de actualizările ample aduse aplicaţiei Gmail pentru mobil, renunţarea la alternativa Google Inbox se produce începând cu luna martie 2019, Google urmând să continue cu o „abordare mai focusată” pe dezvoltarea unei singure soluţii email, potrivită pentru toată lumea.
 
Anunţată cu surle şi trâmbiţe în luna octombrie 2014, alternativa Inbox by Gmail promitea să ofere o gestionare mai eficientă şi personalizabilă a mesajelor, punând la dispoziţie facilităţi avansate pentru gruparea mesajelor şi un rezumat uşor de parcurs cu mesajele nou primite.
 
Continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase