Home » Lumea digitală » Finanţare uriaşă pentru o aplicaţie ce „trezeşte simţurile femeilor” cu ajutorul poveştilor erotice

Finanţare uriaşă pentru o aplicaţie ce „trezeşte simţurile femeilor” cu ajutorul poveştilor erotice

Finanţare uriaşă pentru o aplicaţie ce „trezeşte simţurile femeilor” cu ajutorul poveştilor erotice
Publicat: 17.03.2019
„Dipsea” este o nouă aplicaţie pentru mobil, destinată femeilor în căutare de poveşti erotice. Noua platformă virtuală a obţinut fonduri impresionante de la investitori în capital, scrie techcrunch.com.

Afacerea de tip start-up din San Francisco a fost lansată oficial în decembrie 2018 şi a obţinut 5.5 milioane de dolari, finanţarea având loc în timpul unei „explozii” în interesul pentru crearea de conţinut audio. De asemenea, există momentan o creştere în vânzarea căştilor wireless, dispozitive foarte comfortabile pentru consumatorii care doresc conţinut audio de durată scurtă.

Pe lângă finanţarea aplicaţiei „Dipsea”, platforma „WaiWhat” a primit la rândul ei 4.3 milioane de dolari în urmă cu câteva săptămâni. Printre noile aplicaţii de succes se mai numără „Gimlet” şi „Anchor”, acestea fiind achiziţionate de gigantul Spotify printr-un contract de peste 300 milioane de dolari.

Pe piaţă, cerinţa pentru conţinutul audio creşte, iar atenţia se îndreaptă către antreprenorii de sex feminin. Fondatorii „Dipsea” susţin că această afacere captează esenţa şi spiritul mişcării de emancipare a femeilor.  

Continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase