Home » Lumea digitală » Cât de rezistent este Galaxy S10? Senzorul de amprentă are probleme – VIDEO

Cât de rezistent este Galaxy S10? Senzorul de amprentă are probleme – VIDEO

Cât de rezistent este Galaxy S10? Senzorul de amprentă are probleme – VIDEO
Publicat: 05.03.2019
De la lansarea lui Galaxy S10, s-au aflat multe detalii despre acesta, cum ar fi diferenţele de performanţă între versiunea SUA şi cea din Europa, despre compatibilitatea cu protecţiile din sticlă şi despre performanţa sa foto, fiind pe primul loc momentan în topul DxOMark. Canalul Zack Nelson de la JerryRigEverything discută despre rezistenţa telefonului, supunându-l la testele sale riguroase şi... distructive.

Având în vedere că senzorul de amprentă din Galaxy S10 este bazat pe tehnologie nouă, cu ultrasunete, acesta este cel mai studiat aspect al telefonului. Se ştie că anumite protecţii din ecran nu sunt compatibile cu această tehnologie, deoarece vibraţiile nu pot pătrunde prin straturi prea groase din sticlă. Acum, JerryRigEverything a testat şi ce se întâmplă atunci când zona din jurul senzorului este zgâriată sau chiar crăpată, iar rezultatele nu sunt tocmai bune. În timp ce zgârieturile nu afectează funcţionalitatea, atunci când apar crăpături, senzorul de amprentă devine complet nefuncţional, scrie go4it.

Dacă telefonul este scăpat pe jos, iar sticla se sparge chiar în zona senzorului de amprentă, pentru a putea folosi metoda de autentificare, trebuie înlocuită sticla de pe ecran, ceea ce este o operaţiune scumpă, întrucât aceasta este lipită de display-ul OLED al telefonului.

În afară de acest aspect, Galaxy S10 rezistă foarte bine la abuz. Telefonul este realizat din sticlă şi aluminiu, materiale foarte solide atunci când vine vorba despre smartphone-uri, iar display-ul său OLED reuşeşte să îşi recupereze complet pixelii atunci când este supus la o flacără deschisă, ceva ce foarte puţine panouri de acest gen reuşesc. Când vine vorba despre posibilitatea de îndoire, Galaxy S10 nici măcar nu se îndoaie puţin, ambele panouri de sticlă rămânând lipite de rama metalică. Astfel, rezistenţa la apă nu este compromisă.

În România, Galaxy S10, S10e şi S10+ este lansat vineri, 8 martie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase