Home » Lumea digitală » Informaţii neoficiale despre iPhone 11: design, specificaţii, preţ şi data de lansare

Informaţii neoficiale despre iPhone 11: design, specificaţii, preţ şi data de lansare

Informaţii neoficiale despre iPhone 11: design, specificaţii, preţ şi data de lansare
Publicat: 20.03.2019
Noile zvonuri cu privire la viitorul iPhone 11 sugerează însă că Apple va face doar schimbările necesare pentru a îmbunătăţi hardware-ul intern al telefoanelor, aspectul exterior rămânând în mare parte la fel. Doar camera foto de pe variantele superioare vor primi o actualizare de design.

iPhone 11 – design

MacOtakara a publicat noi detalii despre noua serie de smartphone-uri Apple, referitoare în special la camerele foto de pe modelele superioare. Aparent, variantele iPhone 11 şi iPhone 11 Max ar putea veni cu un sistem de trei camere foto pe partea din spate, iar acestea ar putea avea chiar design-ul pe care l-am văzut online la începutul anului 2019, cu cei trei senzori integraţi într-un pătrat rotunjit la colţuri, similar în design cu sistemul de camere de pe Huawei Mate 20 Pro.

În cazul lui iPhone 11R, compania ar avea aceeaşi strategie ca cea din 2018, oferind cel mai puternic procesor, alături de cantitate scăzută de RAM şi o cameră îmbunătăţită. Este vorba despre adoptarea unui sistem dual-camera pe modelul mai ieftin, similar în funcţionalitate cu cel de pe iPhone XS şi XS Max.

Totodată, Apple ar putea reveni la numere arabe, în defavoarea celor romane. Numele iPhone 11 ar putea fi cel final, întrucât alăturarea multor litere ar putea să inducă în eroare utilizatorii (iPhone XIR, iPhone XI, iPhone XI Max, etc.).

Există şi o listă cu posibile specificaţii hardware pentru cele trei modele de iPhone 11, dar acestea sunt neconfirmate. Apple poate schimba semnificativ strategia până la momentul lansării oficiale din luna septembrie.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase