Home » Lumea digitală » Un producător american vinde aruncătoare de flăcări care pot fi ataşate pe drone obişnuite pentru uz civil

Un producător american vinde aruncătoare de flăcări care pot fi ataşate pe drone obişnuite pentru uz civil

Un producător american vinde aruncătoare de flăcări care pot fi ataşate pe drone obişnuite pentru uz civil
Publicat: 23.07.2019
Cu nume sugestiv Throwflame TF-19 Wasp, accesoriul gata de ataşat unei drone ceva mai puternică poate propulsa jeturi de benzină aprinsă până la o distanţă de 6.7 metri, timp de până la 10 de secunde.

Profitând de lipsa legislaţiei care să interzică în mod explicit echiparea unor astfel de dispozitive cu potenţial letal pe dronele comerciale pentru agrement, un startup american a pus la dispoziţia doritorilor cu cel puţin 1500 de dolari în buzunar kit-ul gata de instalat al unui aruncător de flăcări funcţional, controlabil de la distanţă folosind conexiune wireless.

Pentru a-l folosi este necesară o dronă capabilă să susţină accesoriul cu o greutate de 1.8 Kg şi rezervorul care poate fi umplut cu până la 3.8 litri de benzină. O astfel de dronă este modelul DJI S1000, care în configuraţie completă cu acumulator LiPo de 16000 mAh, procesor de zbor şi telecomandă avansată TBS Tango adaugă încă 2600 dolari la investiţia iniţială.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase