Home » Lumea digitală » Zao: aplicaţia de mobil care te poate pune într-o scenă din Game of Thrones

Zao: aplicaţia de mobil care te poate pune într-o scenă din Game of Thrones

Zao: aplicaţia de mobil care te poate pune într-o scenă din Game of Thrones
Publicat: 10.09.2019
Zao este o nouă aplicaţie pentru mobil care face ceva ce nu era posibil până de curând decât folosind computere puternice şi altgoritmi „deep fake” avansaţi.

Aplicaţia Zao a fost lansată de curând pe AppStore-ul iOS din China şi a devenit virală la scurt timp după debut. Aceasta permite oricui să îşi facă un selfie şi să folosească unul dintre clipurile predefinite din aplicaţie. Astfel, poţi să îţi pui propriul chip într-o secvenţă din Game of Thrones, sau poţi înlocui faţa lui Leonardo DiCaprio cu a ta în numai câteva secunde. Rezultatele sunt într-adevăr impresionante, mai ales că foloseşte o singură fotografie pentru a genera clipuri video credibile.

Cei care doresc să realizeze clipuri şi mai avansate pot să realizeze fotografii din mai multe unghiuri, cu gura închisă sau deschisă, pentru a putea antrena mai bine algoritmul „deep fake” care stă în spatele aplicaţiei, să creeze diverse expresii faciale realiste. Desigur, motivul pentru care rezultatele sunt atât de rapide este simplu: algoritmul a fost antrenat să înlocuiască feţele dintr-o selecţie limitată de clipuri video.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase