Home » Lumea digitală » Intel lasă componentele vechi fără BIOS şi drivere

Intel lasă componentele vechi fără BIOS şi drivere

Publicat: 20.11.2019
Intel lasă componentele vechi fără BIOS şi drivere
Începând cu data de vineri, 22 noiembrie 2019, compania va şterge toate fişierele care includ update-uri de BIOS şi drivere pentru componentele lansate în anii `90 şi începutul anilor 2000.

Compania a anunţat că utilizatorii care încă folosesc plăci de bază care folosesc hardware cu versiunea de BIOS [BLH6710H.86A] 0163 ar trebui să nu îl mai folosească şi să treacă la altceva. Această versiune de BIOS veche nu mai este sub suport oficial şi va fi ştearsă complet de pe serverele companiei pe 22 noiembrie. Alături de această versiune de BIOS veche, compatibilă cu plăci de bază din anii 90 şi 2000, dispar şi alte fişiere de pe serverele Intel.

Majoritatea driverelor pentru componente vechi precum plăci de bază, plăci de reţea şi plăci grafice compatibile cu Windows 98, Me, XP şi versiuni mai vechi de Windows Server vor fi de asemenea şterse de pe serverele Intel. Companiile care încă au sisteme foarte vechi echipate cu astfel de componente, nu vor avea prea multe opţiuni rămase decât să facă upgrade, în cazul în care componentele cedează în timp, sau să caute dischete şi CD-uri vechi cu drivere pentru a putea pune sistemul înapoi în funcţiune.

Citeşte continuarea pe Go4it!

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase