Home » Lumea digitală » Mate Xs de la Huawei va fi un telefon pliabil care se va putea conecta la reţelele 5G

Mate Xs de la Huawei va fi un telefon pliabil care se va putea conecta la reţelele 5G

Mate Xs de la Huawei va fi un telefon pliabil care se va putea conecta la reţelele 5G
Publicat: 26.02.2020
Huawei a prezentat în mod oficial modelul Mate Xs, cel de-al doilea model cu ecran pliabil al companiei.

Chiar dacă Mobile World Congress nu se mai ţine, câteva companii au ţinut morţiş să îşi continue prezentările din Barcelona. Printre acestea se numără şi Huawei, care a prezentat în mod oficial modelul Mate Xs, cel de-al doilea model cu ecran pliabil al companiei, care nu reprezintă un upgrade major faţă de prima generaţie, însă încearcă să repare câteva mici neajunsuri ale modelului original. Acesta vine cu hardware îmbunătăţit, în mare parte, întrucât pe partea software ştiam deja ce primim: EMUI 10.

O primă diferenţă importantă între Mate X şi Mate Xs este faptul că modelul nou va fi lansat şi pe piaţa internaţională, în timp ce Mate X a fost disponibil exclusiv în China. De fapt, planul iniţial era ca modelul original să ajungă şi pe piaţa internaţională anul trecut, însă restricţiile SUA au dus la anularea acestor planuri.

Îmbunătăţirile la nivel hardware sunt de două feluri: la interior şi la exterior. La interior, avem o nouă platformă hardware, actualizată. Vorbim despre un chipset Kirin 990 5G, cel mai puternic procesor Huawei, alături de modemul Balong integrat şi în Mate 30 Pro 5G.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase