Home » Lumea digitală » Noul update la Windows 10 va schimba din nou meniul Start, dar și alte câteva funcții importante, cum ar fi ALT+TAB

Noul update la Windows 10 va schimba din nou meniul Start, dar și alte câteva funcții importante, cum ar fi ALT+TAB

Noul update la Windows 10 va schimba din nou meniul Start, dar și alte câteva funcții importante, cum ar fi ALT+TAB
Credit foto: Shutterstock
Publicat: 07.07.2020

Următorul update ar putea aduce o serie de modificări importante legate de aspectul sistemului de operare.

Windows 10 este cel mai folosit sistem de operare din lume, dar cu toate astea, adesea este criticat din cauza aspectului. Utilizatorii obișnuiți, dar și experții sunt de părere că acest sistem de operare nu dă dovadă de aceeași coerență vizuală ca macOS.

Windows 10 Insider Preview, programul Microsoft care permite utilizatorilor cu licență pentru sistemul de operare să se înscrie pentru a testa viitoarele modificări ale sistemului de operare, promite o serie de schimbări. Printre acestea se numără o serie de schimbări vizuale și de funcționalitate care includ Meniul Start, taburile din Microsoft Edge și remedierea unor erori semnalate anterior, notează XDA.

Meniul Start va fi schimbat din nou

Cei care au testat noile modificări explică faptul că Meniul Start este îmbunătățit și că a suferit o serie de schimbări din punct de vedere vizual. Astfel, panourile primesc culori mai deschise, care împreună cu fundalul care adoptă același, stil capătă un design minimalist și neintruziv.

O schimbare fundamentală este legată de modul în care funcționează scurtătura Alt+TAB, acesta oferind posibilitatea comutării între programele folosite. Această nouă versiunea va include pe lângă diferitele aplicații și diferitele tab-uri deschise în Microsoft Edge.

Dacă acest update va fi făcut disponibil publicului larg, atunci utilizatorii noi vor primi „o bară programabilă”, care va permite accesarea crearea unor scurtături către conturile de Windows și dispozitivele Android conectate prin acesta.

Citește și:

Cele mai sigure moduri de a lucra de acasă, pe timp de pandemie. Windows 10, printre soluţiile de securitate cibernetică

Iată ce setare trebuie neapărat să opreşti la Windows 10. După ce vei face asta, nu-i vei mai da niciodată drumul!

Nu se mai opresc problemele la Windows 10. De data aceasta un update la Chrome îi obligă, practic, pe oameni să şteargă aplicaţia

Motivul pentru care Windows 10 are nevoie din ce în ce mai multe resurse RAM

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase