Home » Lumea digitală » Tinder lansează o nouă funcție

Tinder lansează o nouă funcție

Tinder lansează o nouă funcție
Publicat: 12.07.2020

Tinder lansează opțiunea Face to Face, pentru sesiuni de video chat între utilizatorii rețelei de dating.

Cu scopul declarat de a încuraja distanțarea socială pe timpul pandemiei COVID-19, Tinder activează în câteva țări opțiunea Face to Face, oferind utilizatorilor posibilitatea să participe la sesiuni de flirt prin video chat.

Anunțată de proprietarul Tinder Match Group printr-un comunicat de presă publicat încă din luna mai, vestea că aplicația de mobil va avea și opțiune de video chat a fost primită cu entuziasm de utilizatorii rețelei.

O funcție limitată

Disponibil deocamdată doar în modul one-on-one, suportul pentru live video este limitat în mod intenționat de administratorii platformei de dating, scopul fiind acela de a încuraja interacțiunile la distanță între utilizatori și nu proliferarea serviciilor de videochat în cadrul rețelei.

Încă aflată la etapa de testare, noua funcționalitate apare deocamdată doar pentru unii utilizatori din SUA, Brazilia, Australia, Spania, Italia, Franța, Vietnam, Indonezia, Coreea, Taiwan, Thailanda, Peru și Chile. În Statele Unite, doar membrii din Virginia, Illinois, Georgia și Colorado au acces la programul inițial de testare.

Citește continuarea pe Go4it!

Tinder oferă o serie de servicii gratis pe perioada pandemiei de coronavirus

Folosiţi Tinder? Aţi putea conversa cu un chatbot, nu cu un om

Motivul pentru care Tinder a adăugat un buton de panică în aplicaţia de dating

Conversaţiile pe Tinder şi cele mai intime secrete ale utilizatorilor, predate autorităţilor din Rusia

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase