Bitdefender recrutează doi noi manageri americani

23 07. 2020, 13:00
Sursa foto: Pixabay

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender anunță numirea americanilor Steve Kelley și Chris Brazdziunas la conducerea diviziei de soluții pentru business.

Kelley va avea rolul de președinte și director general al diviziei, în timp ce Brazdziunas va fi vicepreședinte pentru produse și servicii.

Recrutările consolidează interesul crescut al companiei pe piața securității informatice pentru companii prin resurse dedicate alocate acestei divizii coordonate direct de către CEO-ul Bitdefender, Florin Talpeș.

Divizia de soluții pentru business va gestiona toate aspectele legate de dezvoltarea de produse și servicii adresate companiilor și de punerea acestora pe piață, inclusiv vânzări, marketing, inginerie, licențiere de tehnologii și coordonarea partenerilor regionali. Departamentul va permite concentarea integrală a eforturilor către oportunitățile din piața de soluții de securitate informatică de business, după un model similar celui pentru clienții individuali, care alocă resurse pentru nevoile specifice utilizatorilor de acasă.

„Ajustarea alocării resurselor între diviziile consumer și business e un pas firesc determinat de creșterea mărimii și complexității operațiunilor, dar și de cererea crescândă pentru tehnologiile Bitdefender în noul context global, venită din partea companiilor de toate dimensiunile. Steve și Chris aduc o bogată experiență de management în echipa Bitdefender și vor ajuta la îndepinirea obiectivelor de creștere a companiei”, spune Florin Talpeș, CEO al Bitdefender.

Care au fost  mizele dezvoltării companiei

Chris Brazdziunas și Steve Kelley vor conduce divizia de soluții de business formată din 500 de oameni. La nivel global, Bitdefender are peste 1.700 de angajați, dintre care jumătate sunt ingineri și cercetători. Compania s-a dezvoltat rapid în ultimii cinci ani, mizând pe dezvoltarea segmentului B2B și pe cererea crescândă pentru soluții a clienților individuali.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări.