Home » Lumea digitală » Galaxy Note20 Ultra se dovedește a fi destul de rezistent

Galaxy Note20 Ultra se dovedește a fi destul de rezistent

Publicat: 25.08.2020

 Samsung folosește Victus de la Gorilla Glass care ar trebui să fie rezistentă atât la căzături de la înălțime de 2 metri, cât și la zgârieturi care pot apărea în utilizare obișnuită.

Acum că Galaxy Note20 Ultra este lansat, au apărut și testele de rezistență pentru telefon. În timp ce sticla se va zgâria atunci când este zgâriată intenționat cu materiale mai dure, rezistența la șocuri pare să fie reală, conform rezultatelor obținute de PhoneBuff.

Galaxy Note20 Ultra are o rezistență impresionantă la căzături

Canalul de YouTube PhoneBuff a supus noul Samsung Galaxy Note20 Ultra testelor sale de rezistență obișnuite. Pentru a avea un termen de comparație, telefonul a fost pus față în față cu un iPhone 11 Pro Max, care la momentul apariției Apple spunea că folosește cea mai puternică sticlă de la Corning. Aceasta este însă o versiune ușor modificată la specificațiile Apple de Gorilla Glass 6, deci din start, iPhone-ul pornește în dezavantaj.

Iar dezavantajul a crescut cu cât testul a avansat. În timp ce spatele de pe ambele telefoane s-a spart de la prima aruncare, Note20 Ultra are mai puține crăpături și doar în jurul camerei, unde materialul are o structură mai puțin puternică, din cauza decupajului. iPhone-ul s-a spart pe toată suprafața, însă. La căzătura pe colț însă, ambele telefoane au rezistat foarte bine, rămânând doar cu zgârieturi pe partea metalică, fără crăpături în plus pe suprafețele din sticlă.

Citește continuarea pe Go4it!

Cum arată noile telefoane Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra cu conexiune 5G

Galaxy Fold 2 și Galaxy Note20 vor fi lansate împreună

Microsoft va lansa Surface Duo, rivalul lui Galaxy Fold. Are două ecrane articulate

Trei actualizări majore de Android pentru modelele Galaxy S și Galaxy Note

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase