Home » Lumea digitală » Utilizatorii WhatsApp vor putea face apeluri vocale și video inclusiv pe versiunea desktop

Utilizatorii WhatsApp vor putea face apeluri vocale și video inclusiv pe versiunea desktop

Utilizatorii WhatsApp vor putea face apeluri vocale și video inclusiv pe versiunea desktop
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 08.03.2021

WhatsApp anunță că utilizatorii pot face apeluri vocale și video inclusiv pe versiunea desktop.

În ultimul an, apelurile pe WhatsApp au crescut enorm, adesea chiar și pentru conversații lungi. Atât de mult încât la 31 decembrie compania a înregistrat recordul pentru cel mai mare număr de apeluri într-o singură zi, cu 1,4 miliarde de apeluri vocale și video.

„Deoarece mulți oameni sunt încă departe de cei dragi și mulți se adaptează la noile moduri de a lucra de la distanță, dorim ca apelurile WhatsApp să semene cu conversațiile reale cât de mult posibil, indiferent de dispozitivul utilizat sau de locul de pe planetă unde te afli”, arată Whatsapp într-o notă.

„Apelurile desktop au fost concepute pentru a funcționa atât în ​​modul portret, cât și în landscape”

Datorită noii opțiuni, utilizatorii vor putea interacționa mai ușor cu colegii, îi vor putea urmări pe membrii familiei mai bine, pe ecrane mai mari: „Apelurile desktop au fost concepute pentru a funcționa atât în ​​modul portret, cât și în landscape”, potrivit Mediafax.

Apelurile vocale și video WhatsApp sunt acum disponibile pe versiunea desktop a aplicației în modul one-to-one. În viitor, Whatsapp va extinde această metodă și la apelurile video și la apelurile vocale de grup.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase