Un copil de 11 ani se luptă pentru viața sa după o provocare ajunsă virală pe TikTok

26 05. 2021, 14:00
Sursa foto: Pixabay

Un copil de 11 ani din Worcester se luptă pentru viață după o provocare de pe TikTok. Băiatul a înghițit 5 bile magnetice folosite ca „piercing” la limbă într-o provocare virală pe TikTok.

Ellis Tripp, în vârstă de 11 ani, din Worcester, luptă pentru viața sa după ce a înghițit bile magnetice, încercând o provocare de pe TikTok în care oamenii se prefac că își fac piercing la limbă, scrie Daily Mail.

Băiețelul a suferit două operații de urgență și se află în stare critică după ce a înghițit cinci bile magnetice.

Inițial, copilul s-a plâns de dureri de stomac, iar medicii au crezut că are apendicită. Au observat apoi că apendicele era în regulă, iar în timpul unor analize o bilă magnetică s-a lipit de unul din instrumentele cu ajutorul cărora cercetau cauza durerii.

Rămâne neclar cum a înghițit băiatul bilele magnetice, deoarece familia sa susține că nu le are în casă, iar copilul nu are TikTok.

„Este un coșmar. Vă rog discutați cu copiii voștri”

Ellis a ajuns la spitalul pentru copii din Birmingham, vineri, unde i-au fost scoase trei bile magnetice. A avut apoi o altă operație istovitoare de șase ore sâmbătă, când chirurgii au fost nevoiți să-i taie 5 centimetri din intestin pentru a scoate ultimii doi magneți, potrivit Mediafax.

Mama sa, Amy Clarke, în vârstă de 31 de ani, i-a îndemnat pe ceilalți părinți să scape de bilele magnetice din case, susținând că provocarea TikTok „l-ar fi ucis pe copil dacă ar mai fi fost lăsat acasă”.

„Este un coșmar. Vă rog discutați cu copiii voștri și spuneți-le cât de periculoase sunt. Bilele sunt mortale dacă sunt înghițite”, a scris femeia pe Facebook.

Bunica lui Ellis, Sue Davies, în vârstă de 50 de ani, a spus, la rândul ei, că profesorii de la școala lui Ellis găsiseră și la alți elevi bile magnetice. Ea a spus că medicii sunt îngrijorați, în condițiile în care Ellis este al cincilea copil într-o săptămână tratat după înghițirea bilelor magnetice.