Home » Lumea digitală » Google Maps are o nouă funcţie. Ce vor putea să facă utilizatorii de acum înainte

Google Maps are o nouă funcţie. Ce vor putea să facă utilizatorii de acum înainte

Google Maps are o nouă funcţie. Ce vor putea să facă utilizatorii de acum înainte
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 05.07.2021

Google Maps are o nouă funcţie. Sistemul ar urma să ajute persoanele care nu au acces la mâncarea de care au nevoie.

820 de milioane de oameni din întreaga lume nu au acces la mâncarea de care au nevoie.

Google vrea să ajute la remedierea situaţiei cu o nouă funcţie în aplicaţia Google Maps. Gigantul va permite utilizatorilor să vadă centrele de hrană din Statele Unite.

„Introducem tehnologii inovatoare”

În total sunt 90.000 de centre, în 50 de state, astfel că cei care vor să doneze mâncare pot găsi varianta cea mai apropiată. Astfel, Google îi poate ajuta atât pe cei care au nevoie de mâncare, cât şi pe cei care vor să ajute, potrivit Mediafax.

„Introducem tehnologii inovatoare în acel spaţiu pentru a încerca să ne asigurăm că alimentele, care contribuie major la schimbările climatice atunci când sunt irosite, merg în schimb direct la persoanele care au cea mai mare nevoie”, a spus directoarea Foodcycle, Nancy Beyda.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase