Home » Lumea digitală » Schimbare majoră de software la Apple. Ce modificări îi așteaptă pe utilizatori

Schimbare majoră de software la Apple. Ce modificări îi așteaptă pe utilizatori

Schimbare majoră de software la Apple. Ce modificări îi așteaptă pe utilizatori
Sursa foto: Unsplash
Publicat: 20.08.2021

Cea mai recentă versiune de soft a companiei Apple este iOS 15 beta 6. După ultima actualizare, tot mai mulţi utilizatori sunt nemulţumiţi de modul de funcţionare al aplicaţiei Safari. Aplicaţia a devenit inutilizabilă, iar sesizările pe adresa companiei nu au întârziat să apară.

Compania Apple intenţionează să schimbe modul actual de funcţionare al aplicaţiei Safari, după ce mai mulţi utilizatori s-au plâns de faptul că a devenit inutilizabilă, potrivit Mediafax.

După ultima actualizare de soft iOS 15 în versiunea beta, oficialii companiei mizau pe aspectul futurist al motorului de căutare propriu: Safari.

Apple a venit cu soluţia mult aşteptată

Însă la capitolul funcţionalitate nu au stat la fel de bine precum se aşteptau. Utilizatorii au sesizat compania în privinţa modului complicat de utilizare al îndrăgitei aplicaţii.

Compania a venit cu soluţia mult aşteptată: a revenit la setările iniţiale pentru Safari. Nu ar fi prima oară când Apple retrage anumite funcţii sau facilităţi după ce cumpărătorii s-au plâns de ele.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase