Home » Maratoanele Descopera » Mari întrebări » De ce boxerii au gaură în față?

De ce boxerii au gaură în față?

Publicat: 30.12.2021
De ce boxerii au gaură în față?
Sursa foto: Shutterstock

Cum au fost construite piramidele, care este natura materiei întunecate și de ce boxerii au gaură în față? Acestea sunt unele dintre cele mai mari și mai vechi mistere ale timpului nostru. Ultimul nu e de amploarea primelor două, dar mulți s-au întrebat de ce boxerii au gaură în față?

Din fericire, astăzi suntem capabili să aruncăm puțină lumină asupra ultimei dintre aceste trei enigme, scrie IFL Science.

O marcă de lenjerie intimă a dezvăluit recent motivul pentru care boxerii au gaură în față. Cunoscută sub numele de șliț, ei spun că unul dintre scopurile sale principale este pur și simplu de a le permite bărbaților să-și scoată cu ușurință penisul pentru a urina fără a-și da boxerii jos; cine ar fi crezut!

„Gaura din boxeri se numește șliț. Ești liber să o numești cum vrei, dar termenul funcțional este șliț. De ce este acolo? Ai ghicit! Scopul șlițului este să te ajute să urinezi fără să-ți dai jos boxerii”, a explicat marca de lenjerie intimă pe site-ul lor.

În ziua de astăzi, boxerii au gaură în față mai mult pentru confort

Cu toate acestea, un sondaj sugerează că doar 1 din 5 purtători de boxeri folosesc de fapt gaura în acest scop. Astfel că șlițul ar putea avea și o altă funcție în boxerii moderni: să ofere confort și sprijin regiunilor inferioare.

„Lenjeria de corp modernă de astăzi nu seamănă deloc cu ceea ce purtau bărbații chiar și acum câteva decenii”, afirmă compania.

„Săculețul unde se află șlițul s-a schimbat, de asemenea, drastic. În trecut, această zonă era plată. Acest design nu îi oferea bărbatului o poziție naturală pentru penis. Din fericire, bărbații de astăzi au o opțiune mai bună. Noua lenjerie intimă (incluzând boxerii) pentru bărbați are un design cu un săculeț mai încăpător. Acest nou design al săculețului îi oferă bărbatului mai mult confort, sprijin și libertate”, adaugă ei.

Vă recomandăm să citiți și:

Când va produce principala fabrică BMW doar modele de mașini electrice

Părinții nu mai gătesc pentru copii și comandă de la fast food. Ce recomandă nutriționistul

Noua camionetă F-150 Lightning de la Ford, un moment de cotitură pentru piața vehiculelor electrice

Dieta bogată în junk food duce la scăderea numărului spermatozoizilor la bărbaţii tineri

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase