Home » Maratoanele Descopera » Mari întrebări » Este mai bine să fii singur sau împreună şi nefericit?

Este mai bine să fii singur sau împreună şi nefericit?

Este mai bine să fii singur sau împreună şi nefericit?
Publicat: 12.07.2016
Universitatea din Buffalo-New York a analizat dilema singur sau împreună şi nefericit.

Concluzia studiului a venit din zona sănătăţii. Cercetătorii consideră că singurătatea menţine mai bine sănătatea personală.

Înainte de a ajunge la aceste concluzii, cercetătorii Universităţii din Buffalo, New York, Statele Unite ale Americii, au petrecut doi ani urmărind vieţile a 200 de tineri adulţi care se aflau într-o relaţie serioasă.

Potrivit One.ro, nu avea importanţă dacă erau căsătoriţi sau doar într-o relaţie de cuplu, câtă vreme ambele influenţau sănătatea lor.

Foarte multe persoane consideră că este mai bine să fie într-o relaţie cu cineva decât să fie singuri, chiar dacă nu sunt complet fericiţi. Dar, se pare că un astfel de motiv are un impact negativ asupra sănătăţii.

Rezultatele au arătat că partenerii care se simţeau confortabil în relaţie se înţelegeau şi nu aveau certuri zilnic, ceea ce este un lucru bun. Conform lui Ashley Barr, autoarea studiului, instabilitatea dintr-o relaţie este direct conectată cu depresia, dependenţa de alcool sau problemele de sănătate în general.

Sursa: One

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase