Home » Natură » Un bărbat a scos un rechin din ocean pentru a face poze cu el. Ce se întâmpla în acest timp pe plajă – FOTO + VIDEO

Un bărbat a scos un rechin din ocean pentru a face poze cu el. Ce se întâmpla în acest timp pe plajă – FOTO + VIDEO

Publicat: 25.02.2016
Cu doar câteva zile în urmă s-a întâmplat un gest similar, care a avut consecinţe tragice.
Video-ul de mai sus arată cum un bărbat a scos din apă un rechin la Palm Beach, Florida. Acesta l-a ţinut pe plajă pentru a face poze, în timp ce un grup de oameni urmărea scena.  
 
Ashleigh Walters, un jurnalist din Florida, a postat acest video pe Facebook. Potrivit acestuia, după ce şedinţa foto s-a încheiat, rechinul a fost eliberat înapoi în apă.
 
 
Acest lucru vine la doar puţin timp după ce un grup de oameni au ţinut pe uscat un delfin dintr-o specie rară de dragul selfie-urilor. Lucru care s-a întâmplat pe o plajă din Argentina.
 
 
Acest rechin în Florida a fost suficient de norocos pentru a fi retrimis în apă, spre deosebire de delfinul care a murit deshidratat.
 
 
 
Potrivit Comisiei de Conservare a Peştilor şi lumii Sălbatice din Florida, deşi există restricţii cu privire la anumite specii şi dimensiuni a rechinilor, este legal să prinzi şi să eliberezi mai mult de 10 specii diferite de rechini în cadrul statului Sunshine.
 
Sursa: IFL Science
 
Vă recomandăm şi aceste articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase