Home » Știință » Misterul Triunghiului Bermudelor pare că a fost în sfârşit elucidat. Fenomenul are o viteză de 241 km/h

Misterul Triunghiului Bermudelor pare că a fost în sfârşit elucidat. Fenomenul are o viteză de 241 km/h

Misterul Triunghiului Bermudelor pare că a fost în sfârşit elucidat. Fenomenul are o viteză de 241 km/h
Publicat: 27.10.2016
În acest loc şi-au pierdut viaţa sute de persoane, şi nimeni nu ştie de ce. Chiar şi Cristofer Columb a menţionat că a văzut o serie de lumini ciudate în acest loc.

Norii hexagonali ce creează goluri de aer cu o viteză a vântului de 241 km/h ar putea fi explicaţia ce stă în spatele evenimentelor misterioase din Triunghiul Bermudelor. Oamenii de ştiinţă au concluzionat că furtunile ce au loc în acea zonă sunt cele care scufundă navele şi au un rol important în prăbuşirea avioanelor în apă.

Această zonă, aflată în Nordul Oceanului Atlantic, a fost considerată vinovată pentru dispariţia a 75 de avioane şi sute de nave, iar formarea acestor nori ar putea explica acest fenomen.

Vântul creat de aceste goluri de aer este atât de puternic încât poate ajunge la o înălţime de 14 metri.  Mai mult, cercetătorii au afirmat că aceste vânturi se creează deasupra zonei vestice a Insulelor Bermude, la o distanţă între 32 şi 88 km, faţă de zona în care se produc aceste dispariţii misterioase.

Explicând fenomenul, meteorologul Randy Cerveny a afirmat: ”Aceste vânturi sunt formate de aceste microexplozii, iar exploziile de aer care coboară de sub nori ce lovesc oceanul creează valuri care, uneori, pot avea dimensiuni mari şi pot începe să interacţioneze unele cu altele.”

Sursa: Daily Mail

Misterul Triunghiului Bermudelor a fost “rezolvat”

Ce este Triunghiul Bermudelor?

Povestea primei dispariţii misterioase în Triunghiul Bermudelor. Care au fost ultimele cuvinte ale comandantului echipajului

Pot craterele din Siberia să explice misterele din Triunghiul Bermudelor? Teoria surprinzătoare a unor experţi

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase