Home » Timp Liber » Câştigă o cameră video HD participând la o competiţie ce promovează eficientizarea resurselor!

Câştigă o cameră video HD participând la o competiţie ce promovează eficientizarea resurselor!

Publicat: 24.11.2012
Direcţia Generală pentru Mediu a Comisiei Europene doreşte să încurajeze cetăţenii europeni să utilizeze eficient resursele naturale. În acest scop a fost lansată o nouă competiţie video, intitulată “Imagine all the water”, ce promovează consumul indirect de apă.

Participanţii sunt invitaţi să realizeze un clip video care să demonstreze cantitatea de apă necesară pentru realizarea a 5 produse de consum zilnic: cafeaua, ciocolata, berea, hamburgerii sau o pereche de pantofi. Stilul clipului video este ales de fiecare participant (documentar, film mut, animaţie…).  Clipurile selectate de către juriu vor fi publicate pe pagina de Facebook Generation Awake (www.facebook.com/generationawake) pe data de 10 decembrie 2012, unde vor fi supuse votului public până pe data de 30 decembrie 2012. Cele 5 clipuri cu cele mai multe voturi vor fi premiate, iar participanţii vor primi o cameră de filmat HD.

Înscrierile se pot face până la data de 4 decembrie 2012, direct de pe site-ul campaniei  – http://www.imagineallthewater.eu/RO (butonul “Imagine & Win!”). 

Câtă apă se ascunde într-un kilogram de carne de vită?

Câtă apă se ascunde într-o pereche de jeanşi?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase