Prima pagină Timp Liber

Torino 2006

Marc Ulieriu 07.20.2006 | ● Vizualizări: 67

Nu mai joc fotbal din scoala generala ceea ce nu ma impiedica sa castig saptamanal UEFA Champions League la FIFA '06. Am dat de trei ori examenul la scoala de soferi si de tot atatea ori am picat proba de traseu, in niste circumstante atat de jenante, incat imi este si rusine sa va povestesc. Asta insa nu ma impiedica sa fiu regele absolut al soselelor in Need For Speed Most Wanted.

In aceeasi ordine de idei, slava Domnului, nu am omorat pe nimeni pana acum decat, deh!, cateva milioane de orci, de soldati imperiali si de extraterestri recalcitranti si-ai dracu, al caror unic scop in viata era sa cucereasca batranul nostru Pamant. In Warcraft, StarWars Battlefront II si Area 51. (Ati ghicit deja!)

Singura mea experienta de schi s-a consumat la Poiana Brasov, in urma cu vreo sase, sapte ani. A fost foarte scurta si intensa si s-a terminat intr-un copac, de care m-am atasat atat de profund, incat am stat intim (si nauc) lipit de el, intr-o dulce imbratisare, vreme de jumatate de minut, dupa care m-am prabusit pe spate. Dupa ce mi-am revenit, am jurat ca nu o sa-mi mai pun in viata mea scandurile alea lungi in picioare

Si totusi, in ultima luna, aproape in fiecare dimineata, in timp ce-mi beau cafeaua, dobor record dupa record la coborare, la Olimpiada de la Torino. Ma dau ca apucatul cu bobul, cu viteze de peste 150 km/h, las in urma cu 5-6 metri punctul de constructie cand sar la trambulina, nimeresc in 3 secunde toate tintele de la biatlon si am o rezistenta de tanc la schi fond. Sunt un campion, pupa-mi-as gigabitii din hard-disk!

Asadar, nu am schiat (de fapt) niciodata, dar iau kilograme de medalii de aur la absolut toate probele de schi? la Torino 2006 Official Video Game. Jocul vine pentru PC, Playstation si X-BOX, are o grafica foarte draguta (desi nu consuma resurse exorbitante de sistem), prezinta 15 event-uri de la Torino (cu o generoasa optiune de customizare a probelor), reproduce cu mare fidelitate toate locatiile de la olimpiada si are un comentariu profesionist (de multe ori haios).

Pentru toti cei care doresc sa (re)traiasca olimpiada care tocmai s-a incheiat, intr-un mediu virtual care imita aproape perfect realitatea, Torino 2006 este jocul ideal.

Tag-uri: Torino 2006 | nfs | ucl