Home » Cultură » O nouă comedie de Iura Luncaşu – „Ghinionistul” – din 8 decembrie, în cinematografe

O nouă comedie de Iura Luncaşu – „Ghinionistul” – din 8 decembrie, în cinematografe

O nouă comedie de Iura Luncaşu – „Ghinionistul” – din 8 decembrie, în cinematografe
Publicat: 30.10.2017
După ce în urmă cu un an aborda pentru prima dată genul thriller cu filmul "Tudo", regizorul Iura Luncaşu revine pe marile ecrane din 8 decembrie, cu cel de-al cincilea lungmetraj al său, comedia "Ghinionistul".
Comedia „Ghinionistul” aduce împreună actori consacraţi şi figuri marcante ale industriei muzicale şi showbizului autohton. Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel în rolurile principale, „Ghinionistul” a rezervat partituri savuroase şi pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc, informează Mediafax.
 
„Am aşteptări mari de la «Ghinionistul» pentru că am o dorinţă uriaşă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulţi oameni în sala de cinema, aşa că am mizat pe comedie şi sper că cel puţin din perspectiva genului, a scenariului şi nu în ultimul rând a distribuţiei excepţionale, «Ghinionistul« să convingă publicul românesc că cel mai bine ne pricepem să râdem. Am avut noroc că am întâlnit oameni care au înteles asta, primul sprijin venind din Reşita, unde am descoperit o mare deschidere din partea tuturor. Autorităţile locale, în special primarul Ioan Popa, precum şi comunitatea de business au făcut totul ca acest film să iasă aşa cum ne-am dorit.” – Iura Luncaşu
 
Scenariul filmului „Ghinionistul” este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători ai comediei fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările pentru comedia „Ghinionistul” au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi.
 
Filmul „Ghinionistul” este despre haz şi despre necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur…
 
„Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografele din ţară pe 8 decembrie.
 
Mai multe informaţii despre film sunt disponibile aici.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase