Home » D:News » Magicianul britanic Dynamo, vedetă a Discovery Channel, vine la Bucureşti, pe 9 octombrie

Magicianul britanic Dynamo, vedetă a Discovery Channel, vine la Bucureşti, pe 9 octombrie

Magicianul britanic Dynamo, vedetă a Discovery Channel, vine la Bucureşti, pe 9 octombrie
Publicat: 01.10.2014
Magicianul britanic Dynamo, vedeta emisiunii "Dynamo şi magia imposibilului" de la Discovery Channel, va veni la Bucureşti, pe 9 octombrie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Considerat „cel mai captivant magician britanic al ultimelor decenii”, Dynamo a uluit publicul şi celebrităţile din lume cu iluziile de mari proporţii care au rupt barierele genului, scamatorii şi spectacole stradale de magie inovatoare.

Lista admiratorilor celebri ai tânărului de 31 de ani îi include, printre alţii, pe Will Smith, P. Diddy, Jay Z, Coldplay, Russell Brand, Gwyneth Paltrow, The Black Eyed Peas şi Paris Hilton.

Potrivit comunicatului, miliardarul Richard Branson a făcut o reverenţă în faţa lui Dynamo după ce i-a văzut unul dintre spectacole, iar Lindsay Lohan nu şi-a mai găsit cuvintele după ce a început să leviteze de pe un scaun, într-un spectacol al magicianului.

În 2011, Dynamo a devenit membru al organizaţiei The Magic Circle, iar, în 2012, fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, în calitate de Silver Star for Performance.

Dynamo se va afla în România, în octombrie, la invitaţia Discovery Channel, cu ocazia lansării celui de-al patrulea sezon al programului „Dynamo şi magia imposibilului”. Noul sezon al emisiunii va avea premiera pe 20 octombrie, de la ora 22.00.

Fanii magicianului se vor putea întrece pentru şansa de a avea o întâlnire cu el la Bucureşti, pe 9 octombrie. Astfel, o serie de competiţii bazate pe testarea cunoştinţelor pe care aceştia le au despre Dynamo vor fi organizate în perioada 6-8 octombrie pe pagina de Facebook Discovery România şi pe alte platforme online. Până atunci, fanii se pot „antrena” explorând informaţiile de pe microsite-ul dedicat magicianului: www.discovery.ro/dynamo.

În cea de-a patra serie a emisiunii „Dynamo şi magia imposibilului”, telespectatorii îl vor urmări pe Dynamo în călătoriile sale prin Los Angeles, San Francisco şi Paris şi, pentru prima dată, chiar în India, înainte de a se îndrepta spre Londra şi a reveni în nordul Angliei, unde a început de fapt povestea.

De la vedete ale muzicii la actori şi simpli trecători, reacţiile la numerele de magie realizate de Dynamo sunt contagioase. Alături de alte vedete invitate în emisiune, inclusiv membri ai formaţiilor Coldplay şi One Direction, Sam Smith şi starul bollywoodian Irfan Khan, Dynamo va purta telespectatorii în aventuri pline de magie.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase, dar şi prin intermediul produselor şi serviciilor comerciale şi educaţionale de top. Programele Discovery sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonaţi din 105 ţări, de pe trei continente.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase