Home » D:News » ”Urzeala Tronurilor” ratează cursa pentru premiile Emmy 2017

”Urzeala Tronurilor” ratează cursa pentru premiile Emmy 2017

”Urzeala Tronurilor” ratează cursa pentru premiile Emmy 2017
Publicat: 21.07.2016
Faptul că premiera sezonului 7 a serialului fenomen ''Urzeala Tronurilor'', seria cu cele mai multe nominalizări la premiile Emmy şi câştigătoarea premiului Emmy pentru cel mai bun serial dramatic (2015), va avea loc în vară, anunţă o zguduire inevitabilă în categoria de top a premiilor.
Deşi momentan votanţii încă digeră nominalizările la premiile Emmy 2016, deja există veşti mari pentru decernarea premiilor de anul viitor. Luni s-a anunţat că premiera ”Urzeala Tronurilor” va avea loc în vară, ceea ce înseamnă că serialul nu va putea participa la premiile Emmy în 2017, potrivit the Hollywood Reporter.
 
HBO a confirmat că premiera nu va avea loc decât în vara următoare, ceea ce semnifică că serialul, cel mai nominalizat proiect televizat şi câştigător ce a dominat cursa pentru cel mai bun serial dramatic, va lua pauză de la glorie timp de un an.
 
Nu a fost anunţată nicio dată oficială de lansare, dar difuzarea ”Tronurilor” abia se încadra în intervalul eligibil pentru participarea la Emmy.
 
Pentru a concura în acest an, 6 episoade dintr-o serie dramatică sau de comedie trebuiau difuzate între 1 iunie 2015 şi 31 mai 2016. Al şaselea episod al seriei nominalizat la premii a fost difuzat pe 29 mai.
 
Urzeala Tronurilor s-a dovedit a fi veşnicul favorit printre votanţi. Serialul formidabil a primit un total de 23 de nominalizări în acest an, iar pe loc secund se află ”The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, produs de FX (22 nominalizări), apoi ”Fargo” (18 nominalizări), care nici măcar nu participă în cursa pentru cel mai bun serial dramatic.
 
Amânarea premierei unui serial nu este ceva rar întâlnit, dar absenţa de la premiile Emmy este. Chiar şi când negocierile contractului pentru al cincilea sezon din ”Mad Men” au stagnat, iar show-ul produs de AMC nu a mai fost difuzat timp de un an şi şase luni, serialul dramatic nu a ratat niciun an de eligibilitate pentru participare la premiile Emmy.
 
Citeşte continuarea articolului pe mediafax.ro
 
 
 
                                               5 cazuri în care istoria a fost mai brutală decât serialul ”Game of Thrones” – FOTO

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase