Home » D:News » Cum să fii sigur că ai cumpărat un produs original

Cum să fii sigur că ai cumpărat un produs original

Cum să fii sigur că ai cumpărat un produs original
Publicat: 20.08.2016
Dacă investeşti toţi banii într-un produs care nu este original, ci doar o copie reuşită a unui brand foarte cunoscut? Indiferent dacă alegi să cumperi produse online sau direct din magazine, există posibilitatea de a fi păcălit.

Uneori, semnele pot fi chiar evidente şi pot stârni râsul. De exemplu, unele produse nici măcar nu au logo-ul scris corect sau realizat conform originalului. Iar dacă încă ai dubii cu privire la posibilitatea de a fi un produs original sau nu, iată câteva recomandări care te-ar putea ajuta.

Dacă vrei să te asiguri că achiziţionezi un produs original, comandă-l direct de pe site-ul oficial al designerului sau direct din magazin. Aşa că, dacă ai de gând să investeşti în ceva piese vestimentare originale, du-te direct în magazin. Este imposibil ca aceştia să vândă un produs fake.

Dacă faci cumpărături online, roagă retailerul să-ţi trimită fotografii recente cu produsul, dar nu unele descărcate de pe Internet. De asemenea, este foarte important să cumperi produse de pe pagini care-ţi permit să vezi rating-ul şi feedback-urile pe care le primesc, dar şi existenţa unei politici de returnare.

Ai grijă la preţ.  Dacă produsul pe care-l vând are un preţ extrem de avantajos, cu siguranţă vei avea parte de o copie. De cele mai multe ori, piesele vestimentare sau accesoriile ieftine care poartă numele unor branduri cunoscute, nu sunt întotdeauna de calitate sau originale.

Citeşte în continuare pe One.ro
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase