Home » D:News » ,,Trio-ul de aur” care creşte şansele obţinerii orgasmului feminin

,,Trio-ul de aur” care creşte şansele obţinerii orgasmului feminin

Publicat: 25.02.2017
Orgasmul feminin este desori descris ca fiind eluziv, dar cercetătorii susţin că au descoperit o cale de creştere a şanselor pentru obţinerea orgasmului feminin.

În cadrul unui studiu realizat de cercetătorii din Statele Unite ale Americii a fost descoperit ,,,trio-ul de aur” pentru obţinerea orgasmului feminin: o combinaţie între săruturi pasionale, stimulare genitală şi sex oral, informează The Guardian.

Echipa de cercetători a analizat informaţiile obţine în urma unui interviu online la care au răspuns 52.000 de participanţi cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani care au avut cel puţin o relaţie intimă de-a lungul vieţii. 

Rezultatele au oferit informaţii despre lacunele care împiedică producerea orgasmului atât între sexe, cât şi în cazul indivizilor cu alte orientări sexuale. ,,Am avut oportunitatea rară de a analiza răspunsurile a peste 50.000 de persoane, inclusiv peste 2.000 de gay, lesbiene şi bisexuali,” spune David Frederick, principalul cercetător de la Universitatea Chapman. 

În timp ce 95% dintre bărbaţii heterosexuali au afirmat că au orgasm în timpul fiecărei partide de sex, doar 65% dintre femeile heterosexuale au afirmat acelaşi lucru. În contrast, 89% dintre bărbaţii gay, 86% dintre femeile lesbiene, 88% dintre bărbaţii bisexuali şi 66% dintre femeile bisexuale au declarat că au avut orgasm în timpul fiecărui act sexual. 

,, Diferenţele dintre frecvenţa orgasmului feminin şi a celui masculin erau cunoscute înaintea acestui studiu,” spune Frederick. 

Diferenţele mari observate la femeile cu o altă sexualitate ar putea fi explicate de cunoaşterea mai amănunţită a organului sexual şi a faptului că orgasmul feminin nu este condiţionat de penetrarea vaginală. 

,,Aproximativ 30% dintre bărbaţii consideră că relaţiile intime reprezintă cea mai bună metodă pentru atingerea orgasmului,” spune coautorul lucrării Elisabeth Lloyd. 

Conform studiului, doar 35% dintre femeile heterosexuale au declarat că au avut orgasm doar prin stimulare vaginală, în timp ce 44% au declarat că au avut orgasm foarte rar sau niciodată.  În contrast, 91% dintre femeile lesbiene au declarat că avut orgasm în timpul fiecărui act sexual. 

Fie că este vorba de o anumită melodie sau de schimbarea poziţiei, toate aceste acte nu schimbă posibilitatea obţinerii unui orgasm masculin, în timp ce femeile au declarat că au ţinut cont de aceste lucruri în timpul ultimei relaţii intime. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase