Home » D:News » Cele mai frecvente mituri despre acnee: de la pasta de dinţi la statul la soare

Cele mai frecvente mituri despre acnee: de la pasta de dinţi la statul la soare

Cele mai frecvente mituri despre acnee: de la pasta de dinţi la statul la soare
Publicat: 09.05.2017
Apariţia acneei cu frecvenţă crescută atât la adolescenţi, cât şi la adulţi, a făcut ca pe seama acestei afecţiuni dermatologice să apară de-a lungul timpului mituri adânc înrădăcinate în cultură şi repetate frecvent, care din păcate ne pot împiedica să avem parte de o îngrijire corespunzătoare a pielii.

Dr. Laurenţiu Vlădău, medic specialist dermatolog, aduce în discuţie cele mai comune astfel de mituri în care nu mai trebuie să credem.

Deoarece acneea este o afecţiune comună, multe persoane consideră că au cunoştinţele necesare pentru a oferi sfaturi în acest domeniu, fapt pentru care există numeroase convingeri greşite sau tratamente “miraculoase” care nu ajută însă la ameliorarea problemei. Din păcate, acneea se poate agrava atunci când este tratată incorect, astfel că, pentru a o controla, este important ca toate aceste mituri să fie deosebite de realitate, lăsând loc unor măsuri de îngrijire potrivite.

Citeşte continuarea pe CSID!

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase