Home » D:News » Restaurantul cu cele mai CIUDATE mâncăruri. Aproape orice se poate mânca aici. Picioarele de broască par simpli biscuiţi – FOTO

Restaurantul cu cele mai CIUDATE mâncăruri. Aproape orice se poate mânca aici. Picioarele de broască par simpli biscuiţi – FOTO

Publicat: 03.06.2017
Există gurmanzi aventuroşi şi există gurmanzi care au mâncat la restaurantul Chinju-ya din Japonia. Cunoaşteţi zicala „nu tot ce zboară se mănâncă”. Nu se aplică aici. Tot ce zboară, merge, se târăşte, practic, orice are viaţă se poate mânca. Bine, nu chiar orice, dar oricum, mâncărurile acestui restaurant fac ca picioarele de broască să pară simpli biscuiţi.

Unele meniuri pot şoca, dar depinde de persoană. Unii vor face din acest local o destinaţie turistică. Pentru aceştia din urmă, restaurantul se găseşte în Yokohama, în distriictul Noge, scrie Curiosity.

Alte deliecatesuri sunt axolotl (specie de salamandră din Mexic) prăjit, friptură de cerb, carne de bursuc, izopode, labe de crocodil, pui de găină întregi, labe de vier fierte, carne de cămilă, carne de urs şi practic toate insectele.

Mai jos sunt câteva dintre aceste mâncăruri, expuse pe contul de Twitter al restaurantului (cine salivează după mai mult, link aici):

Credit: Twitter/Noge Chinjuya

Credit: Twitter/Noge Chinjuya

Din cauza rarităţii multor dintre aceste ciudăţenii, preţul unei cine este mare. Spre exemplu, un axolotl întreg este 170 de dolari.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Top 10: Cele mai ciudate retete culinare

Furnicile cu fundul mare, un deliciu culinar pentru columbieni

O companie din Asia oferă cea mai scumpă experienţă gourmet din lume

COZONAC, după REŢETA lui Mihail Kogălniceanu, Costache Negruzzi şi Păstorel Teodoreanu

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase