Home » D:News » A fost aleasă cea mai frumoasă ţară din lume: Nu e nicio surpriză pentru oricine a călătorit măcar o dată aici

A fost aleasă cea mai frumoasă ţară din lume: Nu e nicio surpriză pentru oricine a călătorit măcar o dată aici

A fost aleasă cea mai frumoasă ţară din lume: Nu e nicio surpriză pentru oricine a călătorit măcar o dată aici
Publicat: 12.09.2017
Cititorii revistei Rough Guide au votat cea mai frumoasă ţară din lume. Nu e nici vreun loc exotic, nici vreun stat prea puţin cunoscut pe mapamond şi a reuşit performanţa de a lăsa Canada pe locul al doilea, iar Anglia şi Ţara Galilor abia pe poziţiile 7, respectiv 10. Turiştii au decis că Scoţia este cea mai frumoasă ţară din lume.

Aceştia au realizat un top 20 al celor mai încântătoare state de pe întreg Globul, în care au inclus şi Noua Zeelandă, Finlanda, Norvegia sau Africa de Sud. „Cine poate nega că aceste plaje sălbatice, lacuri adânci şi castele medievale dau unele dintre cele mai frumoase privelişti din lume?”, s-au întrebat mulţi dintre cei care au decis să voteze, scrie Gândul.

Anglia a ajuns pe locul 7 în topul preferinţelor, iar Ţara Galilor a fost votată numărul 10. Operatorii de turism cred că după obţinerea acestui titlu ţara va atrage şi mai mulţi turişti.

„Suntem încântaţi că Scoţia a primit o astfel de titulatură remarcabilă din partea cititorilor Rough Guide, cu toate că suntem convinşi că nu e nicio surpriză pentru cei oricine a călătorit măcar o dată în minunata noastră ţară.

Citeşte contiuarea în Gândul.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase