Home » D:News » Vizitatorii dintr-o grădină zoologică au ucis un cangur după ce au aruncat cu cărămizi pentru a-i atrage atenţia

Vizitatorii dintr-o grădină zoologică au ucis un cangur după ce au aruncat cu cărămizi pentru a-i atrage atenţia

Vizitatorii dintr-o grădină zoologică au ucis un cangur după ce au aruncat cu cărămizi pentru a-i atrage atenţia
Publicat: 21.04.2018
Vizitatorii dintr-o grădină zoologică din sud-estul Chinei au ucis un cangur şi au rănit un altul când au încercat să stârnească o reacţie a animalelor.

Conform AFP, o femelă de cangur de 12 ani a suferit răni severe la picior după ce a fost lovită cu o cărămidă pe 28 februarie la Grădina Zoologică Fuzhoudin, porvincia Fujian din China. 

Cangurul a murit după câteva zile, iar după examinare veterinarii au afirmat că animalul a murit din cauza unei rupturi la nivelul rinichiului,  provocată de o lovitură. După câteva săptămâni, un alt cangur, mascul din aceeaşi grădină zoologică, a fost lovit într-un mod similar. În cadrul raportului au fost incluse şi imagini cu primul cangur ce avea piciorul aproape retezat. Vizitatorii din grădinile zoologice sunt cunoscuţi pentru faptul că încearcă să provoace marsupienii pentru a-i face să arate săriturile lor binecunsocute. 

În cadrul raportului nu a fost menţiont dacă cineva a fost tras la răspundere pentru suferinţa animalelor din grădinile zoologice, dar membrii grădinii zoologice au afirmat că vor lua în considerare amplasarea camerelor de supraveghere. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase