Home » D:News » Au furat un rechin dintr-un acvariu cu un cărucior pentru copii

Au furat un rechin dintr-un acvariu cu un cărucior pentru copii

Au furat un rechin dintr-un acvariu cu un cărucior pentru copii
Publicat: 03.08.2018
Un rechin cu corn gri a fost furat de către trei persoane din Acvariul San Antonio.

Cei trei făptaşi, doi bărbaţi şi o femeie au furat puiul de rechin l-au pus într-o pătură şi apoi într-un cărucior pentru copii. LIve Science scrie că momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar unul dintre bărbaţi a fost capturat. 

Miss Helen după cum era denumit rechinul a fost furat dintr-un acvariu în care vizitatorii aveau permisiunea să atingă animalele marine. Unul dintre bărbaţi a scos rechinul din acvariu de coadă, l-a înfăşurat într-o pătură şi apoi l-a amplasat într-o găleată cu o soluţie cu clor. Pentru a ieşi din incintă au pus găleata cu tot cu rechin într-un cărucior pentru copii. 

Unul dintre angajaţii a observat grupul şi l-a chemat pe managerul acvariului, Jen Spellman pentru a se confrunta cu hoţii care erau în parcare. Aceştia au refuzat să-i arate ce se află în portbagaj. Poliţia a urmărit vehiculul hoţilor şi au găsit-o pe Miss Helen într-un acvariu din casa unuia dintre hoţi. În casa acestuia se aflău mai multe animale marine În cele din urmă Miss Helen a fost dusă înapoi la Acvariul San Antonio, unde a fost mutată provizoriu în carantină. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un dinte al uriaşului rechin Megalodon a fost furat

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase