Home » D:News » Un băiat a supravieţuit miraculos după ce a căzut cu capul într-o tijă metalică

Un băiat a supravieţuit miraculos după ce a căzut cu capul într-o tijă metalică

Un băiat a supravieţuit miraculos după ce a căzut cu capul într-o tijă metalică
Publicat: 15.09.2018
Un băiat din Missouri a supravieţuit după ce o bară metalică de la un grătar i-a pătruns prin faţă şi i-a rămas blocată în cap.

Băiatul de 10 ani se juca în casa sa din copac când l-au atacat viespile. În timp ce încerca să scape de insecte, a căzut din copac cu faţa într-o tijă pentru rotisat carne. 

Conform Live Science, băiatul a fost dus la spital unde medicii au încercat timp de câteva ore să-i scoată tija metalică. Tomografiile băiatului arată cum tija i-a pătruns prin faţă şi a trecut milimetric pe lângă creierul acestuia. „Dacă ar fi fost cu un milimetru mai aproape, ar fi atins vase de sânge critice, inclusiv artera carotidă şi, probabil, ar fi fost o rană în urma căreia nu ar fi supravieţuit”, a declarat dr. Koji Ebersole, director al spitalului Endovascular Neurology. 

De asemenea, tija a trecut la mică distanţă şi de structuri critice ale creierului, precum nervii majori. Ebersole a afirmat că traiectoria tijei este de „una la un milion”. „Nu ştiu cum de a fost acest copil atât de norocos”, a declarat medicul. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase