Home » D:News » Bandit, pisica ce şi-a dobândit numele: a plecat de acasă, iar după două luni a fost găsită la 2.000 de kilometri depărtare

Bandit, pisica ce şi-a dobândit numele: a plecat de acasă, iar după două luni a fost găsită la 2.000 de kilometri depărtare

Bandit, pisica ce şi-a dobândit numele: a plecat de acasă, iar după două luni a fost găsită la 2.000 de kilometri depărtare
Publicat: 11.01.2019
O pisică din zona oraşului Detroit, Statele Unite, cunoscută pentru spiritul ei călător, a fost dată dispărută timp de două luni înainte să apară în Florida.

Stăpâna animalului, Judy Sanborn, a declarat că pisica familiei în vârstă de doi ani şi jumătate, cunoscută ca Bandit, a dispărut în octombrie anul trecut. Nu a găsit niciun indiciu până în luna decembrie, când Judy a primit un telefon de la spitalul de animale din Tampa, Florida, scrie Mediafax.

Cei de la clinică au spus că o femeie a adus pisica pentru că aceasta a urmărit-o până acasă. Personalul spitalului a verificat dacă Bandit are un microchip şi aşa au aflat detalii despre pisică şi stăpânii ei.

Bandit va reveni acasă după această călătorie.

Familia acesteia şi personalul clinicii au fost uimiţi de călătoria pisicii, parcurgând aproape 2.000 de kilometri. Judy Sanborn speculează că felina a adormit într-o maşină şi a ajuns din greşeală la mii de kilometri depărtare de casă.

Judy mai afirmă că Bandit este un explorator înnăscut, fiind foarte dificil de ţinut în casă. Pe viitor, are de gând să îi ia o zgardă pe care să scrie numărul de telefon în cazul în care se hotărăşte să mai plece.

„Este un mic călător”, a spus Judy pentru Detroit Free Press.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase