Home » D:News » O reputată epidemioloagă din China a testat pe ea un vaccin pentru coronavirus

O reputată epidemioloagă din China a testat pe ea un vaccin pentru coronavirus

O reputată epidemioloagă din China a testat pe ea un vaccin pentru coronavirus
Publicat: 07.03.2020
Chen Wei, epidemioloagă recunoscută la nivel mondial şi general în Armata chineză, şi-a injectat în braţ un produs care nu a fost testat nici măcar pe animale.

Chen Wei a dorit să îşi demonstreze devotamentul faţă de partid şi şi-a injectat în braţul stâng un vaccin care nu a trecut nici măcar un test. Nici măcar pe animale. Alţi şase militari, membri ai echipei doctoriţei în vârstă de 54 de ani, şi-au injectat vaccinul.

Chen Wei a oferit un interviu pentru televiziune de stat chineză în care a precizat că medicii chinezi au făcut paşi mari şi importanţi în descoperirea unui vaccin pentru coronavirus. Chen Wei a precizat, de asemenea, că o lună este un termen ”nerealist” pentru ca vaccinul să fie introdus la scară largă, potrivit Mediafax.

Fotografii care au imortalizat momentul au apărut pe Weibo, însă imaginile au fost şterse rapid. Jurnaliştii de Vice au reuşit totuşi să realizeze câteva capturi.

Chen Wei a fost cea care a coordonat activitatea armatei în timpul epidemiilor de Ebola şi SARS şi a fost la conducere şi în această perioadă, în Wuhan, regiunea cea mai afectată de coronavirus.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase