Home » D:News » O fetita din Siberia a fost crescuta de animale, sub nasul parintilor

O fetita din Siberia a fost crescuta de animale, sub nasul parintilor

O fetita din Siberia a fost crescuta de animale, sub nasul parintilor
Publicat: 28.05.2009
In ciuda protectiei sociale de care se bucura copiii din ziua de azi si a eforturilor diferitor organizatii pentru a le asigura conditii cat mai bune de trai, incidenta sindromului Mowgli in randul copiilor continua sa creasca.

Autoritatile rusesti din Siberia au reusit sa salveze o fetita de numai cinci ani, care traia nesupravegheata intr-un apartament murdar, impreuna cu pisicile si cainii.

Oficialii au declarat ca fetita latra precum un caine, mananca mancarea din farfurie intocmai ca prietenii ei canini si in general, se comporta ca si cum ar fi crescuta de animale. In ciuda acestui fapt, copila nu traia singura. In acelasi apartament locuiau bunicii si tatal ei, in conditii mizere. Alimentarea cu apa, gaze si caldura fusesera de mult timp intrerupte pe motiv de neplata.

“Copilul locuia in conditii improprii din punct de vedere sanitar, iar in apartament era o duhoare ingrozitoare”, declara Larisa Popova, sefa asistentei sociale. Politia a mai adaugat ca fetita intelege limba rusa, dar articuleaza foarte greu. In prezent, acestia strang dovezile necesare pentru a sanctioana persoanele responsabile de cresterea copilului.

Sursa: The Independent

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase