Home » Istorie » Cinci poveşti înfiorătoare din timpul războaielor. Irma, psihopata sexuală care a provocat teroare

Cinci poveşti înfiorătoare din timpul războaielor. Irma, psihopata sexuală care a provocat teroare

Publicat: 03.07.2016
Războiul forţează oamenii să depăşească limitele umanităţii. Ideile create în timpul războiului l-ar face şi pe diavol gelos. Lista de mai jos cuprinde cele mai înfiorătoare poveşti din timpul celor două războaie mondiale.

1. Fabrica de copii a naziştilor

Fascinaţia lui Hitler pentru ochii albaştri şi părul blond este foarte bine cunoscută şi documentată în cărţile de istorie. Această obsesie s-a manifestat în diferite forme, cea mai notabilă a fost soluţia finală a lagărelor de gazare din timpul Holocaustului. Puţine persoane cunosc cele mai bizare atrocităţi pe care Hitler le-a propus pentru a-şi îndeplini ţelul, ca rasa ariană să fie rasa dominantă a lumii. Un număr imens de nou născuţi au fost mutaţi pe un domeniu cu vile luxoase pentru a fi crescuţi la cele mai înalte standarde ariene. Programul de nazificare  este cunoscut sub denumirea de ,,Lebensborn”. 

Iniţial, soldaţilor nazişti li s-a comandat să se amestece cu locatarii teritoriilor ocupate, precum Polonia. Ceea ce înseamnă că un număr mare de femei poloneze au rămas însărcinate cu soldaţii nazişti. Mamele împreună cu copiii au fost transferaţi în facilităţi pentru trăirea unei vieţi luxoase. Naziştii plănuiau să răpească copiii, care se apropiau cel mai mult de trăsăturile ariene. Polonia afirmă că peste 200.000 de copii au fost răpiţi în timpul derulării programului ,,Lebensborn”.

2. Crimele din Nagyrey

Majoritatea atrocităţilor din timpul războiului sunt produse de către regim, însă unele se produc din vina orăşenilor. Într-un oraş mic din Ungaria numit Nagyrev, o serie de crime au şocat regiunea, în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Crimele în serie au început după sosirea în oraş a unei moaşe înfiorătoare. În timpul războiului, unele femei au avut aventuri cu prizonieri de război, în urmă cărora au rămas însărcinate, având nevoie de ajutorul moaşei pentru avort. Influenţa ei a devenit mult mai puternică, încurajându-i pe localnici să îşi rezolve problemele dintre ei folosind supă de arsenic.

Fapt ce a condus către un număr mare de morţi, inclusiv femei şi copii. Soldaţii care supravieţuiau războiului se întorceau acasă doar pentru a fi otraviţi de soţiile lor. De-a lungul anilor, crimele nu au fost observate de către comunităţile vecine, deoarece clericul oraşului era verişorul moaşei. Crimele au cumulat un număr de 300 de victime, inclusiv vârstnici şi copii.

3. Soldaţii americani considerau cadavrele soladaţilor japonezi trofee

Propaganda a fost cea mai proeminentă trăsătură a celor două conflicte. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, atât Japonia cât şi Statele Unite ale Americii au utilizat propaganda pentru a evoca discursul urii în rândul soldaţilor. Înainte de conflict, propaganda americană a fost atât de puternică încât soldaţii îi considerau pe japonezi sălbatici incapabili să gândească singuri. Propaganda de recrutare a soldaţilor  americani s-a numit ,, Vânătoarea japonezilor,”  japonezii fiind consideraţi animale care trebuie vânate.

Unii soldaţi americani păstrau părţi din corpul japonezilor ca trofee. Urechile au început să fie purtate la curele, în timp ce majoritatea soldaţilor purtau dinţii soldaţilor japonezi la gât sub formă de lanţuri. O parte dintre soldaţi trimiteau acasă capetele victimelor pe post de trofeu. Fenomenul a avut o aploare uriaşă încât în 1942 armata americană a trebuit să ia măsuri, însă era prea târziu.

4. Irma Grese, psihopata de la Auschwitz

Condamnată şi spânzurată la vârsta de 22 de ani, Irma Grese a întrecut limitele abominabile ale naziştilor. A obţinut poziţia la Auschwitz  datorită aspectului său bărbătesc şi a atitudinii fără scrupule, însă puţine persoane ştiau că este o psihopată sexuală. Irma îşi obţinea plăcerile sexuale maltratând persoanle în cele mai oribile moduri.Tot timpul avea cu ea câinii ei înfometaţi, totodată bătea deţinuţii cu o curea cu ţinte ascuţite. Şi-a obţinut popularitatea prin actele crude la care apela. Ciopârţea sânii femeilor ca mai apoi să privească cum acestea erau operate. pentru a-şi satisface fanteziile sexuale.

5. Canibalismul, acţiune adoptată de armata japoneză

În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, un avion american a fost atacat deasupra insulelor Chichi-jima din Japonia. Unul dintre piloţi a fost salvat de armata americană în timp ce opt soldaţi au fost capturaţi de aramata japoneză. În timpul cinei date în onoarea imperiului japonez, oaspeţii au fost serviţi cu un tip de friptură nou. Friptura se numea ,,kimo”, cuvânt japonez ce înseamnă carne proaspătă, carne ce provenea din cadavrele prizonierilor de război.După incident, un număr uriaş de saldaţi japonezi au început să practice canibalismul, consumând carnea soldaţilor americani Ocazional, unele părţi ale corpului erau amputate în timp ce soldaţi erau în viaţă, mai târziu fiind gătite şi servite ofiţerilor de război.

Pilotul salvat de submarinul american a devenit preşedintele Statelor Unite ale Americii, George Bush Sr. 

Sursa; War History Online

Vă recomandăm să citiţi şi nurmătoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase